Deschacht persona non grata voor Weiler

WOENSDAG, 7 DECEMBER 2016, 14:39 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Olivier Deschacht mag zich op het lijstje zetten bij  Hamdi Harbaoui, Deschacht is fit maar zit niet bij de 18 voor de wedstrijd tegen Saint-Etienne net als Hamdi Harbaoui. Gevraagd achter de reden voor de afwezigheid van Deschacht is Weiler kort: "Extrasportieve reden die jullie wel kennen."

Toen de pers vroeg aan de coach waarom Deschacht er niet bij was, reageerde Weiler als volgt:  "Ik weet dat jullie dat weten. Er zijn sportieve redenen en ik neem altijd de 18 besten mee. En er zijn ook extrasportieve redenen, maar die kennen jullie wel. Meer ga ik daar niet over zeggen".

Volgens voetbalkrant.com kan Anderlecht het niet hebben dat er teveel met de pers wordt gepraat waardoor kleedkamergesprekken te gemakkelijk naar buiten komen. 

Weiler wou verder geen woorden meer vuil maken aan spelers die de selectie niet haalden: "Ik wil het hebben over de achttien die morgen in de selectie zitten, niet over spelers die er niet bij zijn."
 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.