"Ik wil carrière afsluiten bij Anderlecht"

WOENSDAG, 7 DECEMBER 2016, 14:08 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Ivan Obradovic is Slavoljub Muslin, de bondscoach van Servië, nog altijd dankbaar. Het verblijf bij de nationale ploeg van zijn thuisland deed de verdediger deugd. En hij is duidelijk over zijn toekomst: "Ik wil mijn carrière afsluiten bij Anderlecht en hier nog veel titels pakken".

Obradovic kreeg al enkele tegenslagen te verwerken: "Maar ik kom steeds terug. Ik wil niet achterom kijken enkel vooruit kijken telt. Wat nu van belang is, is het collectief bij Anderlecht. We moeten eerst en vooral meer regelmaat in ons spel leggen, dan kunnen we van iedere tegenstander winnen, zelfs zonder versterkingen als je het mij vraagt."

Champions League

De Serviër concentreert zich nu enkel en alleen op de titel met Anderlecht en het bijbehorende Champions League-ticket: "Dat is mij nog niet gelukt, Champions League spelen. De rest heb ik allemaal al meegemaakt, titels, beker, WK. Enkel nog de Champions League, dan zou mijn loopbaan compleet zijn."

Geschiedenis schrijven

Maar dat wil niet zeggen dat als Anderlecht dit seizoen de titel pakt het er voor Obradovic opzit: "Ik wil nog járen doorgaan. Momenteel heb ik een contract tot 2019 maar ik wil direct bijtekenen voor langer. Ik wil mijn carrière bij Anderlecht afsluiten en nog heel veel titels pakken. Meer nog: ik wil hier geschiedenis schrijven", zegt de Serviër vastbesloten."



anderlecht-online forum