Met Baseggio en Lovré tegen Benfica

MAANDAG, 9 AUGUSTUS 2004, 09:33 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht reist maandag af naar Lissabon, waar dinsdag het Europese treffen met Benfica op het menu staat. Broos neemt de 18 spelers van tegen Moeskroen mee, maar Zetterberg moet na één match weer plaatsruimen.

Walter Baseggio mag dus weer rekenen op een plaats in het basiselftal. Ook Lovre komt in de ploeg, ten nadele van Junior. Broos zal mogelijk ook de veldbezetting veranderen. Zondag trainde hij met Aruna als enige spits en Mpenza op de flank.

Daniel Zitka behoudt het vertrouwen van de trainer. Ook de verdediging zal zo goed als zeker ongewijzigd blijven.

"Ik heb de spelers zelden zo stil geweten in de kleedkamers. Ik denk dat ze dinsdag iets willen bewijzen." Dat zegt Anderlecht-trainer Hugo Broos. "Misschien is het niet zo slecht dat de match tegen Benfica zo kort volgt op Moeskroen. De spelers zijn wakker nu."

Baseggio komt aan de aftrap en heeft er een goed oog in: "De nederlaag tegen Moeskroen kan ons motiveren tegen Benfica. Die match is moeilijker, maar ook totaal anders. Benfica zal niet zo defensief spelen. Misschien kunnen we in Portugal iets halen met even weinig kansen als Moeskroen tegen ons had."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.