Tielemans: "Zelf om wissel gevraagd"

ZONDAG, 4 DECEMBER 2016, 16:47 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Anderlecht ging deze namiddag winnen in het Guldensporenstadion, tot grote tevredenheid van Youri Tielemans. "We wisten dat het moeilijk ging zijn tegen Kortrijk want ze waren nog ongeslagen thuis. Het was een uitdaging om tegen hen te winnen."

"Dit is een belangrijke overwinning", is Tielemans eerlijk, "We hebben getoond dat we met vechtlust en kwaliteit kunnen winnen."

Frank Boeckx kreeg opnieuw de voorkeur op Davy Roef en hij schudde enkele belangrijke reddingen uit zijn mouw.
"Boeckx was inderdaad belangrijk vandaag, maar dat was de hele verdediging. Het doet hem deugd om eerste keeper van Anderlecht te zijn. Die belangrijke momenten in een wedstrijd doen hem plezier", aldus Tielemans. 

Tielemans had zelf gevraagd voor wissel: "De coach had gevraagd voor de wedstrijd of er spelers waren die wilden rusten. Ik heb op bepaald moment aangegeven dat ik gewisseld wou worden, ik voelde dat mijn benen vermoeid waren en ik niet vooruit kwam. Dan is het beter voor de ploeg dat er een fris iemand inkomt", is de middenvelder eerlijk. 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.