Weiler: "Fair-play tegenover de scheidsrechters"

VRIJDAG, 2 DECEMBER 2016, 14:07 - D.A.B.
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - INTERVIEWS Anderlecht is uitgeschakeld in de beker na een strafschoppenreeks tegen Charleroi. Nochtans zag het er vijf minuten voor tijd nog goed uit. De 1-2 voorsprong stond op het scorebord en Bruno had de 1-3 aan de voet. Toch scoorde Charleroi nog in de laatste seconde, met een buitenspeldoelpunt. 

René Weiler wenste er na de wedstrijd niet te veel woorden aan vuil te maken: "We houden ons aan de fair-play tegenover het scheidsrechterlijk kwartet. Maar het is duidelijk dat we de laatste tijd weinig geluk gehad hebben met hun beslissingen. We konden de match zelf beslissen, maar laten het na." Verder wenste de coach vooral de goede collectieve prestatie te herinneren, al ging zijn team in de verlenging fysiek ten onder.

Ook Bram Nuytinck wou de zwarte piet niet doorschuiven naar de refs: "We komen op voorsprong aan het einde van de tweede helft. We moeten dat resultaat dan altijd kunnen vast houden. We hadden controle op dat moment. Dit mag niet gebeuren."

Sofianne Hanni moest naar de kant en zag de uitschakeling vanop de bank: "We speelden goed in blok en probeerden de bal in de ploeg te houden. We hadden enkele kansen om de match te beslissen. Jammer genoeg keren we met lege handen terug. We moeten nu uitkijken naar zondag. We hebben het potentieel om iets groots te realiseren", besloot hij nog.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.