Nieuwe webpoll: uw mening over bankzitter Roef

MAANDAG, 28 NOVEMBER 2016, 13:37 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEBSITE De voorbije dagen is er al heel wat inkt gevloeid over de verwijdering van Davy Roef uit de basiself. Is René Weiler te streng voor de doelman? Laat ons weten wat u vindt over de invallersrol van Roef.

Anderlecht trok deze zomer resoluut de kaart van Davy Roef als eerste doelman. Van de eerste 24 wedstrijden van het seizoen speelde hij er 23; enkel in de beker tegen OHL kreeg hij rust. De jonge goalie toonde knappe reflexen, maar viel ook regelmatig op een foutje te betrappen. Vorige donderdag tegen Qabala zette coach Weiler Roef daarom op de bank en ook gisteren tegen Moeskroen moest hij toekijken.

Wat vindt u van deze beslissing? Heeft Weiler gelijk om Roef te slachtofferen na zijn foutjes? Of vindt u dat Roef als jonge doelman het vertrouwen moet blijven krijgen, zelfs al maakt hij af en toe een foutje? Laat het ons weten in onze poll die u vindt op onze startpagina.

Vorige poll: driekwart is vertrouwen in Weiler kwijt

In de poll van vorige week peilden we naar uw vertrouwen in coach René Weiler . Amper 16,4 procent van u steunt de Zwitser nog. 11,1 procent geeft hem voorlopig het voordeel van de twijfel. De overige 72,5 procent is zijn vertrouwen in Weiler kwij.





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.