Roef wil weg in januari

MAANDAG, 28 NOVEMBER 2016, 11:54 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERSVoetbalkrant.com heeft vernomen dat Davy Roef Anderlecht wil verlaten in januari. De jonge doelman ziet de toekomst somber in onder René Weiler en heeft zijn entourage opdracht gegeven om uit te kijken naar een andere club.

Davy Roef mocht tegen Moeskroen opnieuw toekijken vanop de bank en dat is nefast voor zijn vertrouwen. Zowel hijzelf als zijn entourage geven toe dat Roef fouten maakt maar klaagt het gebrek aan vertrouwen van René Weiler aan. De coach neemt iedere gelegendheid de kans om te toch maar te benadrukken hoe jong Roef wel is.

De jonge doelman wil nu vooral investeren in zijn toekomst en zoekt een club waar hij zijn vertrouwen weer kan opbouwen. Vandaag zou de speler Anderlecht op de hoogte brengen van zijn beslissing. Zowel een uitleenbeurt als een definitieve verkoop behoren tot de mogelijkheden.

Dus blijft Anderlecht over met twee doelmannen Frank Boeckx en Mile Svilar. De kans is dus groot dat het tijdens de wintermercato een nieuwe doelman zal aantrekken.





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.