Hanni: "Dit doet deugd"

MAANDAG, 28 NOVEMBER 2016, 07:19 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Sofiane Hanni startte tegen Moeskroen opnieuw in de basis mét de aanvoerdersband. De Algerijn dankte zijn coach voor het vertrouwen met een puike prestatie. Hanni was blij met zijn basisplaats en mét het voetbal dat Anderlecht liet zien: "Dit wilden we al langer brengen".

Donderdag belandde Hanni op de bank en daar was hij allerminst tevreden mee. Vrijdag volgde dan een lang gesprek met T2 David Sesa, en dat wierp zijn vruchten af.
"Dit doet deugd", zei Hanni na afloop, "De coach gaf mij mijn basisplek en mijn kapiteinsband terug. Al heb ik daar zelf nooit aan getwijfeld of ik die band zou terugkrijgen."

Prestatie om op verder te bouwen

De kapitein was vooral blij met het voetbal dat zijn ploeg liet zien: "De manier waarop was uitstekend. We wisten dat we er de kwaliteit voor hadden, we wilden dit voetbal dan ook al langer brengen. Hier moeten we nu op verderbouwen. Het is aan ons nu om dit niveau aan te houden."

Overwinning voor de club

"Dit was geen overwinning voor de trainer", gaat Hanni verder, "Dit was er één voor de club. We hebben het er nooit over gehad dat de coach onder druk stond. We wisten goed genoeg dat we een moeilijke periode door maakten, maar dat was voor iedereen zo. Zowel voor de trainer als voor de spelers en de club. Of die crisis nu opgelost is? Dat zal in de toekomst moeten blijken. Willen we die crisis voor eens en altijd oplossen is de opdracht simpel: blijven winnen."

 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.