Voorbeschouwing: Anderlecht - Moeskroen

ZONDAG, 27 NOVEMBER 2016, 10:37 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Vanavond om 20 uur sluiten Anderlecht en Moeskroen de zestiende speeldag af. Ondanks de overwinning tegen Qabala is de druk op Anderlecht en coach René Weiler nog steeds groot. In vergelijking met donderdag mogen we enkele wijziginge in de basiself verwachten.

Mbodj trainde gisteren opnieuw mee met de groep. Als hij deze oefensessie goed verteerde, start hij vandaag opnieuw centraal achterin. Spajic schuift dan weer naar de rechtsachter, waardoor Sowah op de bank begint. Of kiest Weiler met Kara en Spajic voor twee rechtsvoetigen centraal achterin? Het is ook uitkijken of Roef terugkeer in de basis, dan wel dat Weiler Boeckx laat staan.

In het offensieve compartiment moeten Stanciu en Capel hun povere prestatie tegen Qabala bekopen. Hanni en Bruno vielen goed in en zien dat beloond met een basisplaats. 

Ook op de invallersbank mogen we enkele wissels verwachten. Badji, Harbaoui, en Doumbia kunnen Weiler niet langer overtuigen. Najar en Kabasele profiteren hiervan en nemen hun plaats op de bank in.

Aan de overkant is het straks uitkijken naar de prestaties van Trezeguet. De Anderlecht-huurling is de beste man van dit seizoen bij Moeskroen. 

Aftrap: 20u
Stadion: Constant Vanden Stock-stadion
Scheidsrechter:

: : : ANDERLECHT : : :

Mogelijke opstelling: Boeckx, Spajic, Kara, Nuytinck, Obradovic, Dendoncker, Tielemans, Hanni, Bruno, Teodorczyk, Acheampong
Invallers: Roef, Sowah, Faes, Najar, Stanciu, Capel, Kabasele

Geblesseerd: Appiah, Chipciu, Deschacht, Kawaya
Geschorst: Niemand
Gevaar voor gele schorsing: Kara

: : : MOESKROEN : : :

Mogelijke opstelling: Delac, Peyre, Simic, Huyghebaert, Gulan, Stojanovic, Nkaka, Hubert, Markovic, Diedhiou, Trezeguet
Invallers: Vagner, Essikal, Manea, Olinga, Mohamed, Viola, Nefes, Feruz

Geblesseerd: Tirpan
Geschorst: Mulic (3/3)
Gevaar voor gele schorsing: Diedhiou, Tirpan

Vorige jaren:
2015-2016: 2-0
2014-2015: 3-1
>>Resultatenhistoriek



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.