Munaron: "Roef heeft kwaliteiten"

ZATERDAG, 26 NOVEMBER 2016, 08:11 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Jacky Munaron, keepertrainer bij Moeskroen, keert zondag terug naar Anderlecht. Na Filip De Wilde neemt nu ook Munaron het op voor Davy Roef: "Die jongen heeft kwaliteiten." Ook Munaron geeft aan dat er met een degelijkde defensie al veel opgelost is voor Roef. 

Als het van Munaron afhangt dan staat Roef zondag gewoon weer in doel: "Anders verlies je hem misschien mentaal. Maar ik denk dat de trainers daar ook wel niet blind zijn. Roef heeft kwaliteiten. Alleen is het nu niet evident voor Roef. Een degelijke verdediging voor zijn neus zou al een grote stap vooruit zijn."

Munaron kwam zelf op 17-jarige leeftijd aan op Anderlecht, hij weet dus als geen ander hoe moeilijk het is als jonge doelman bij paars-wit. 
"Alles wat op Anderlecht gebeurt wordt met argusogen gevolgd. Dagelijks wordt de club gevolgd door massa media. De prestatiedruk is er enorm. Alleen het resultaat telt, je krijgt er niet de tijd om rustig te groeien."

 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.