Boeckx: "Ik ben hier om te spelen"

DONDERDAG, 24 NOVEMBER 2016, 22:12 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Frank Boeckx kreeg de voorkeur op Davy Roef in doel vanavond. Boeckx was blij dat hij eindelijk nog eens onder lat stond maar wou er verder niet te veel heisa rond maken: "Ik ben hier om te spelen en werk elke dag hard op training. Die tweede penalty was er trouwens écht geen", benadrukt Boeckx.

"We zijn in de overwinning blijven geloven. We hebben de boel goed gesloten gehouden", zegt de doelman op zijn eigen nochalante manier, "Het was niet gemakkelijk tegen een goed voetballende ploeg. Ze hebben misschien nul punten maar ze weten wat voetballen is. Er waren niet zoveel kansen langs beide kanten, maar uiteindelijk hebben wij wel drie goals gemaakt en dat is wat telt uiteindelijk. Er waren een paar kansen om het af te maken in de eerste helft, maar de laatste pass kwam er niet door, dan is het moeilijk om het effectief af te maken."

Hoelang het geleden was dat Boeckx nog eens een Europese wedstrijd had gespeeld kon hij niet juist zeggen: "Maar het is in ieder geval lang geleden. Maar ik ben elke dag hier om te spelen en ik train elke dag. Ik doe mijn job en dat is vandaag ook gebleken. Ik geef toe dat ik geluk heb gehad dat hij die penalty ernaast trapt, wat trouwens 100% geen penalty was. Ik was eerst op de bal, daar ben ik ook voor 100% zeker van, je ziet trouwens duidelijk dat de bal de tegengestelde richting uitgaat nadat ik hem aangeraakt heb."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.