Voorbeschouwing: Qabala - Anderlecht

DONDERDAG, 24 NOVEMBER 2016, 12:05 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Straks om 17 uur speelt Anderlecht zijn vijfde wedstrijd in de poulefase van de Europa League. Paars-wit kan de kwalificatie voor de volgende ronde al veiligstellen. Dit zou coach René Weiler en de hele club even wat ademruimte geven.

In vergelijking met de partij tegen Zulte Waregem mogen we enkele wijzigingen verwachten. René Weiler kiest wellicht opnieuw voor een 4-3-3 in plaats van een 3-5-2. Spajic vervangt de geblesseerde Kara centraal achterin, waardoor Sowah opnieuw in de ploeg komt als rechtsachter.

Op het middenveld verliest Stanciu zijn basisplaats. Hanni komt centraal te staan. Op de flanken spelen Capel (rechts) en Acheampong (links). Capel vervangt Chipciu, die zondag geblesseerd uitviel.

Met nul punten is Qabala al uitgeschakeld en zondag speelt het de topwedstrijd tegen Qarabag in de eigen competitie. De coach van Qabala vindt dit laatste duel belangrijker dan de wedstrijd tegen Anderlecht. Gisteren sneeuwde het in Baku, maar voor straks voorspellen ze helder weer en een graad of vier.
 

Aftrap: 17u
Stadion: Bakcell Arena
Scheidsrechter: Yevhan, Aranovskiy (Oekraïne)

: : : QABALA : : :

Mogelijke opstelling: Bezotosny, Mirzabayov, Ricardinho, Stankovic, Vernydub, Sadiqov, Ozobic, Jamalov, Eyubov, Dabo, Qurbanov
Invallers: Pietrkievicz, Rafael, Abbasov, Musayev, Matallimov, Weeks, Zenyov

Geblesseerd: Niemand
Geschorst: Niemand
Gevaar voor gele schorsing: Vernydyb

: : : ANDERLECHT : : :

Mogelijke opstelling: Roef, Sowah, Spajic, Nuytinck, Obradovic, Dendoncker, Tielemans, Hanni, Capel, Teodorczyk, Acheampong
Invallers: Boeckx, Svilar, Faes, Badji, Doumbia, Stanciu, Bruno, Harbaoui

Geblesseerd: Appiah, Chipciu, Deschacht, Kara, Kawaya
Geschorst: Niemand
Gevaar voor gele schorsing: Nuytinck

Vorige jaren:

Geen data beschikbaar



anderlecht-online forum