Broos: "Zeker niet met vijf spitsen"

ZONDAG, 8 AUGUSTUS 2004, 09:22 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Broos weigert te zwaar te tillen aan de snertpartij op Moeskroen. "We kenden een collectieve offday en betaalden daarvoor de tol tegen een sterk Moeskroen. Als je dat op de vijfde speeldag overkomt, kraait er geen haan naar."

"Ik vind het een uitstekende zaak dat Benfica er op dinsdag al aan komt. Er rest ons geen tijd om te veel na te kaarten en ik heb geen greintje twijfel over een sterke prestatie op Benfica", aldus Broos.

Over mogelijke wissels wou Broos zich nog niet uitlaten. "Ik praatte al even met Franky Vercauteren over de tactische aanpak, maar dat ga ik nu niet meteen aan de Portugese neuzen hangen. Vast staat dat we met geen vijf spitsen de strijd aangaan zoals op Le Canonnier."

Jestrovic ging volwassen om met zijn statuut. "Ik poogde een sterke invalsbeurt neer te zetten, maar kreeg weinig bruikbare ballen. Ik ben klaar om een kans in Lissabon te grijpen. In grote wedstrijden staat Anderlecht er altijd. Dat bewezen we al in de Champions League."

Lamine Traore hoopt dinsdag op een nieuwe kans. "Ik liep wat verloren, maar dat had niets te maken met automatismen. De hele ploeg bleek uit evenwicht en het ontbrak ons aan organisatie. Op Benfica moeten we revanche nemen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.