Overzicht verhuurde spelers: Leya Iseka scoort bij B-elftal

MAANDAG, 21 NOVEMBER 2016, 13:04 - Garrincha

WEDSTRIJDEN Hoe deden de door Anderlecht verhuurde spelers het afgelopen weekend? Een overzicht.

Trezeguet: De Egyptenaar was de sterkste speler bij Moeskroen, maar kon niet verhinderen dat er met 0-2 verloren werd van Gent. Trezeguet speelde de hele partij.

Michaël Heylen:Heylen speelde een hele partij als rechtsachter en ging met Westerlo 5-0 de boot in bij Oostende..

Hervé Matthys:Door de blessure van Filip Daems mocht Matthys nog eens starten bij Westerlo. Hij speelde als linkercentrale verdediger de hele wedstrijd, maar hij kende een ongelukkige avond.

Anthony Vanden Borre: De rechtsback zat de hele partij op de bank bij Montpellier, dat 1-1 gelijk speelde op bezoek bij Bastia..

Aaron Leya Iseka: De spits zat niet in de selectie voor het eerste elftal, maar speelde met het tweede dat uitkomt in de vierde klasse. Marseille B versloeg Colomiers met 2-0 en Leya Iseka scoorde het tweede doelpunt vanop de strafschopstip (video). Het was zijn tweede treffer voor Marseille B. Begin deze maand scoorde hij nummer één ook uit een penalty.

Fabrice N'Sakala: De linksback speelde negentig minuten mee bij Alanyaspor, dat 2-0 verloor bij Ankaraspor.

Nathan de Medina: De Medina speelde de hele partij voor OH Leuven tegen Antwerp. Het bleef 0-0.

Sebastian De Maio: De verdediger kwam wederom niet van de bank bij Fiorentina.

Rafael Galhardo: Na een maand afwezigheid zat Galhardo deze week opnieuw in de kern bij Atletico Paranaense. Dinsdag tegen Fluminese (1-1) mocht hij tijdens de rust invallen, maar gisteren tegen Sport Recife (2-0 winst) bleef hij de hele partij op de bank.

Orel Mangala:Hij verloor met de U19 van Borussia Dortmund met 2-3 van Rot-Weiss Oberhausen. Mangala werd vervangen na 81 minuten.