Hanni: "We hebben geen stabiliteit"

ZONDAG, 20 NOVEMBER 2016, 17:13 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Sofiane Hanni reageerde erg ontgoocheld naar de wedstrijd. De kapitein speelde een hele sterkt wedstrijd maar kon niet voorkomen dat zijn ploeg compleet ten onder ging aan de Gaverbeek. 

"We hebben er de spelers niet voor om een wedstrijd te beslissen", reageert een ontgoochelde Hanni tegenover Play Sports, "We missen stabiliteit. En we gaan ook niet winnen door achteraan te gaan spelen. Die constante lange ballen trappen is niet voor ons. We moeten ons allemaal in vraag stellen. Het middenveld stond er om het resultaat te houden. We zijn allemaal erg ontgoocheld."

"In de tweede helft wilden we een derde keer scoren, dat hadden de spelers onder elkaar gezegd. De coach niet nee, maar niets lukte. Op vijf minuten tijd krijgen we twee tegendoelpunten.  Zo kunnen we niet blijven spelen. We moeten ons dringend herpakken. We weten soms niet hoe we een voorsprong moeten vasthouden. We hebben er de spelers niet voor om een match dood te maken", aldus nog Hanni. 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.