"Opvallend dat Weiler geen fout bij zichzelf ziet"

ZONDAG, 20 NOVEMBER 2016, 09:40 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Aime Anthuenis blikt in het weekblad De Zondag, wekelijks vooruit naar de wedstrijden die op zondag gespeeld worden. Anthuenis is het eens met de scherpe kritiek van coach René Weiler naar zijn spelers toe, al ziet Anthuenis één tekortkoming: "Opvallend dat hij bij zichzelf geen enkele fout ziet".

"Zulte-Waregem- Anderlecht, is dé wedstrijd van het weekend. Essevee presteert met een zekere regelmaat, het heeft nu dertig punten in veertien wedstrijden, dat kan van Anderlecht niet gezegd worden", is Anthuenis eerlijk, "Anderlecht moet minstens een gelijkspel behalen om de kloof niet te groot te laten worden. Want een achterstand van acht punten zou al zeer veel zijn."

René Weiler beheerste vrijdag de kranten met een interview waarin hij niet mals was voor sommige van zijn spelers/
"En ik ben het voor een stuk ook eens met de scherpe kritiek van Weiler. Ik vind het echter opvallend dat hij bij zichzelf geen enkele fout ziet. Misschien kan hij eens raad vragen aan Francky Dury. Die is er in geslaagd om van Zulte-Waregem opnieuw een ploeg te maken zonder vedetten, maar wel met spelers die voor en met elkaar vechten voor elk punt", aldus nog Anthuenis in De Zondag. 

 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.