Spajic: "Ik voel mij goed bij Anderlecht"

VRIJDAG, 18 NOVEMBER 2016, 13:02 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Uros Spajic komt pas terug uit blessure. Hij hoopt om zondag in de basis te staan tegen Zulte-Waregem. Hij is opnieuw 100% en hoopt dus om de ploeg zondag te kunnen helpen. De Serviër heeft nog grote ambities bij Anderlecht, één daarvan is: blijven na het einde van het seizoen. 

"De wedstrijd tegen Oostende is goed verlopen. Het heeft een tijdje geduurd eer ik terug fit was, mijn blessure was ernstiger dan eerst gedacht. Mijn enkel stond dubbel zo dik dan normaal met een knal van een blauwe plek. Het was een heel zware verstuiking, opgelopen tijdens de training voor de wedstrijd tegen Mainz. Het had echt tijd nodig om te kunnen genezen", zegt Spajic.

Anderlecht

De Serviër voelt zich goed bij Anderlecht: "Ik heb nood aan deze omgeving, aan de druk van een topclub. Toen ik bij Rode Ster speelde, deden we elk jaar mee voor de titel. Dat miste ik bij Toulouse. Dat bevalt me hier, elke match moeten winnen en kampioen proberen worden. Dat is belangrijk voor mijn motivatie en progressie."

Anderlecht huurt Spajic tot het einde van dit seizoen, maar hij hoopt om ook daarna nog bij Anderlecht te spelen: "Dat zou ik graag hebben, maar we moeten nog zien. Het is nog heel vroeg in het seizoen. Het belangrijkste is nu dat ik speel en vooruitgang boek."





anderlecht-online forum