Dossier Assaidi komt weer boven

DONDERDAG, 17 NOVEMBER 2016, 11:18 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Anderlecht wil in januari nog een linkerflankspeler aantrekken en volgens Sudpresse wordt in dat kader een oud dossier boven gehaald. Oussama Assaidi is een vrije speler en zowel in 2011 als in 2013 toonde Anderlecht al interesse voor de Nederlander.

De 28-jarige Assaidi brak door bij Heerenveen en in de zomer van 2012 trok hij naar Liverpool. Daar kwam hij amper aan spelen toe en er volgde een uitleenbeurt van anderhalf jaar aan Stoke City. Ook daar was Assaidi veelal bankzitter. In januari 2015 verkocht Liverpool hem aan Al Ahli in de Verenigde Arabische Emiraten.

Assaidi's laatste wedstrijd voor Al Ahli dateert intussen van oktober vorig jaar. Enkele dagen geleden liet de Marokkaanse Nederlander er zijn contract ontbinden. Hij zoekt nu een club in Europa. Assaidi maakt zich sterk dat hij conditioneel in orde is. "In Dubai heb ik ook altijd voor mezelf getraind, vaak twee keer per dag. Ik zat iedere dag in het krachthonk. Nu train ik met een personal coach", klinkt het bij Voetbal International.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.