Haalt Anderlecht een nieuwe Acheampong?

DONDERDAG, 17 NOVEMBER 2016, 07:28 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Volgens Ghanese media toont Anderlecht interesse in Leslie Ablorh. Dit is een 23-jarige middenvelder die momenteel in Thailand speelt voor Nakhon Pathom United. Ook Sporting Lissabon toont interesse.

Ablorh is een centrale middenvelder en is aanvoerder van zijn club. Zijn speelstijl wordt vergeleken met die van Fernando Redondo. Dit seizoen was hij goed voor acht doelpunten en elf assists.

Sporting Lissabon heeft de onderhandelingen al opgestart. Ze zien in Ablorh een vervanger voor William Carvalho. Ook Anderlecht kan wel een extra centrale middenvelder gebruiken. Na Leander Dendoncker en Youri Tielemans is de spoeling daar erg dun. Stéphane Badji is niet meteen het type speler waar René Weiler van houdt en Idrissa Doumbia moet nog stappen zetten.

De Thaise competitie is Anderlecht niet onbekend. Vier jaar geleden haalde het er Frank Acheampong, een landgenoot van Ablorh.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.