Anderlecht volgt twee rechtsachters

DINSDAG, 15 NOVEMBER 2016, 13:41 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Anderlecht kampt dit seizoen met grote problemen op de linksachter en hoewel zowel Dennis Appiah als Andy Najar opnieuw fit verwacht worden na de winterstop, is paars-wit toch enkele rechtsachters aan het scouten.

Een eerste naam die valt is die van Laurent Jans. De Luxemburgse international is één van de sterkhouders van Waasland-Beveren en verschillende clubs hebben hem op de radar. Anderlecht scoutte Jans zondag tegen Nederland. Ook Southampton, Stuttgart, Werder Bremen en Aston Villa tonen interesse.

Een tweede rechtsback die gevolgd wordt, is Linus Wahlqvist. Deze twintig-jarige Zweed speelt in eigen land voor IFK Norrköping en werd vorig seizoen kampioen. Dit seizoen eindigden ze als derde. Het is Pär Zetterberg die Anderlecht tipte over Wahlqvist. Begin dit jaar debuteerde de rechtsachter voor de nationale ploeg en hij speelde intussen twee interlands. Ook Stoke City en Leeds volgen hem. Zijn transferwaarde wordt geschat op 900.000 euro.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.