Dendoncker start tegen Estland

ZONDAG, 13 NOVEMBER 2016, 20:21 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Leander Dendoncker staat in de basiself voor de interland van de Rode Duivels vanavond tegen Estland. De Anderlecht-middenvelder staat in de driemansverdediging samen met Laurent Ciman en Jan Vertonghen.

Voor Dendoncker is het zijn eerste basisplaats bij de Rode Duivels en zijn tweede interland. In juni vorig jaar mocht hij van toenmalig bondscoach Marc Wilmots al eens vijf minuten invallen in de oefenwedstrijd tegen Frankrijk.

Dendoncker is de eerste Anderlecht-speler in twee jaar die start bij de Rode Duivels. Steven Defour was de laatste in oktober 2014. 

Youri Tielemans begint tegen Estland op de bank. Hoewel Steven Defour licht geblesseerd is, kiest Martinez toch niet voor de Anderlecht-middenvelder. De bondscoach opteert om Kevin De Bruyne een rij achteruit te halen en Dries Mertens in de ploeg te brengen in steun van aanvaller Romelu Lukaku.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.