"Voetbal is als vrouwen, heel wispelturig"

ZONDAG, 24 MEI 2009, 12:32 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Het Nieuwsblad had na de wedstrijd thuis tegen Standard een uitgebreid interview met Michel Verschueren. 78 is Mister Michel al, maar klein is hij niet te krijgen, ook niet door nierstenen.


"Het is een Grieks drama hé, hoe wij en Standard op het einde nek aan nek staan. Dan maken we de eerste goal, maar krijgen we er een paar minuten later weer eentje tegen. Voetbal is als vrouwen, heel wispelturig", aldus Verschuren over de wedstrijd.

De ex-manager gaf toe dat Standard beter was dan paars-wit: "Ja, wie niet toegeeft is een dommerik. Wij waren iets minder fris. Misschien hielden vijf spelers ook een beetje hun voetje in omdat ze geen derde kaart wilden slikken en zo de match van zondag zouden missen."

Michel Verschueren heeft lange tijd in het ziekenhuis gelegen met nierstenen: "Vorige week moest ik nog een laatste operatie ondergaan. Een laatste stukje steen moest er nog uitgehaald worden. Maar de volgende dag zat ik hier weer achter mijn bureau. Ik ben 13 kilo vermagerd. De vrouwen beginnen weer naar me te kijken."

Wat verwacht Verschuren van de wedstrijd deze avond? "Ik hoop echt dat ze winnen. Het zou mooi zijn om de honderste verjaardag van Anderlecht te vieren met een dertigste landstitel. Als dat zo is, ga ik rustig genieten. Met een busje bestuursleden waardig vieren. Voor zotte kuren moeten ze niet meer bij mij zijn. Vroeger, toen we met Eendracht Aalst kampioen speelden, heb ik twee nachten op straat staan zingen."

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.