Voorbeschouwing: Standard - Anderlecht

ZONDAG, 24 MEI 2009, 10:44 - Sporzafanaat

De 90 minuten van de waarheid breken aan. Vanavond wordt er op Sclessin beslist over de titel, geld, macht en prestige. Anderlecht moet na het 1-1 gelijkspel thuis minstens één keer scoren tegen Standard.

* Wie zondagavond wint is meteen kampioen.
* Bij een gelijke stand na negentig minuten, tellen de doelpunten gescoord op verplaatsing dubbel. Blijft het 0-0, dan is Standard opnieuw kampioen. Wordt het 1-1 zoals in de heenmatch, dan volgen er verlengingen en eventueel penalty's.
* Bij ieder gelijkspel waarin Anderlecht meer dan één keer scoort, neemt het de titel mee naar het Vanden Stockstadion.

De wedstrijd is live te volgen op Radio 1 en om 23u is er Studio 1 met een samenvatting. De match zal ook op een groot scherm worden uitgezonden in het Astridpark (toegang vanaf 19u).

Aftrap: 20u30
Stadion: Sclessin
Scheidsrechter: Paul Allaerts

: : : STANDARD : : :

Mogelijke opstelling: Bolat, Marcos, Onyewu, Sarr, Mulemo, Defour, Witsel, Dalmat, De Camargo, Jovanovic, Mbokani
Invallers: Espinoza, Goreux, Digao, Nicaise, Mangala, Carcela, Benteke, Benko

Geblesseerd: Niemand
Geschorst: Mikulic