Proto: "Ik wil niet spreken over Roef"

VRIJDAG, 4 NOVEMBER 2016, 17:23 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Silvio Proto keert zondag voor het eerst terug naar het Astridpark. RTBF zocht de doelman op en vroeg hem ook zijn mening over Davy Roef. Maar Proto wil niet over zijn opvolger praten en daar heeft hij een goede reden voor.

"Het is niet om financiële redenen dat ik Anderlecht verliet", stelt hij nog eens duidelijk. "Anderlecht wilde de kans geven aan een jonge doelman en ik wens Davy het allerbeste toe. Meer wil ik over hem niet zeggen. Waarom niet? Als ik hem lof toezwaai, zet ik hem onder druk. Als ik over zijn minpunten zou spreken, dan zegt men dat ik verbitterd ben. Maar hij heeft zeker kwaliteiten, anders zou hij niet voor Anderlecht spelen."

"Normaal dat we hier harder trainen"

Het bevalt Proto trouwens bij Oostende. Hij kocht een huis in Bredene en geniet van de quality time met zijn vrouw en kinderen. Ook bij de club voelt hij zich goed. "We trainen hier harder dan bij Anderlecht, maar dat is normaal omdat we daar elke drie dagen een wedstrijd speelden. Oostende is een club die wil groeien. Ze vroegen me mijn mening over Neerpede om inspiratie op te doen voor hun nieuw oefencomplex."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.