Chipciu: "Iedereen is belangrijk"

VRIJDAG, 4 NOVEMBER 2016, 07:11 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Alexandru Chipciu stond gisteren opnieuw tussen de lijnen na zijn dijblessure. De Roemeen bewees meteen hoe belangrijk zijn aanwezigheid is op het veld. Hij zorgde ook voor beide voorzetten voor de goals van Nicolae Stanciu. 

Iets voor het uur werd Chipciu gewisseld: "Maar da was afgesproken met de coach. We hadden op voorhand afgesproken dat ik zestig minuten zou spelen. Ik ben wel volledig gerecupereerd na mijn blessure."

De Roemeen toonde meteen zijn belang door zestig minuten goed druk te zetten naar voor: "Iedereen is belangrijk", wuift Chipciu de lof weg, "Ik kan niet zeggen dat het team met mij beter draait."
Ook zijn aandeel in de goals van Stanciu minimaliseert hij: "Stanciu dwong die goals zelf af, ik zou het niet een echte assist noemen. Ik ben zeer blij voor hem. Hij zal nu wel opgelucht zijn, hij voelde de voorbije weken veel druk en had die goals nodig."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.