Schmidt: "We gaan voor de overwinning"

DONDERDAG, 3 NOVEMBER 2016, 08:22 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Anderlecht ontvangt vanavond het Duitse Mainz 05. De heenwedstrijd eindigde op een 1-1 gelijkspel en Mainz staat samen met Anderlecht en Saint-Etienne op kop in Groep C met 5 punten. Maar Mainz-trainer Martin Schmidt gaat vanavond voor de volle buit: "We zijn gekomen om te winnen."

"We zijn naar hier gekomen om te winnen", begint Schmidt zijn persconferentie, "Anderlecht is een club met een grote traditie en ze staan tweede in de Belgische competitie. Ja ze hebben hun moeilijke momenten maar dat heeft elke club. Het zou fout zijn van mij om te denken dat de overwinning al binnen is. Ik verwacht een sterk Anderlecht."

"We hebben in onze vorige Europese wedstrijden al onnodig punten laten liggen en dat willen we donderdag rechtzetten. Met offensief voetbal willen we de nodige kansen creëren."
Bovendien heeft de Zwiterse trainer een plan om Anderlecht-spits Teodorczyck aan banden te leggen: "Maar dat ga ik hier wel niet uit de doeken doen", lacht Schmidt, "We zullen alleszins erg op onze hoede moeten zijn achterin." 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.