"Weiler rijdt Anderlecht perte totale"

WOENSDAG, 2 NOVEMBER 2016, 08:48 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Vele analisten beginnen zich vragen te stellen of coach René Weiler wel omkan met de druk die bij een ploeg als Anderlecht komt kijken. Marc Degryse is uitermate hard in Het Laatste Nieuwsvoor de Zwitser: "Hij rijdt Anderlecht perte totale".

Marc Degryse keek met ontzetting naar de persconferentie van René Weiler na de blamage op de Freethiel.

"Met zijn uitspraken denigreerde hij niet alleen zijn spelers maar ook de club. Kun je het instituut Anderlecht nog meer kwetsen ? Waar is het respect ? Ik kan mij niet voorstellen dat Roger nog veel langer zal toezien hoe Weiler de club misprijst. Op deze manier rijdt hij Anderlecht recht de muur in- de wagen perte totale. Ik heb de indruk dat René Weiler in een nieuwe wereld terechtkomt - welkom bij een topclub. Hij wil de pers en de club veranderen. Wie denkt hij wel dat hij is om de normen en wetten van Anderlecht te veranderen. Hij is Guardiola niet hé, hij komt uit de Duitste tweede klasse. Ik ga niet ontkennen dat de aanpak van Weiler verfrissend is, maar er zijn grenzen."

"Ik ben bereid om Weiler nog een kans te geven, maar dan wil ik éindelijk structuur zien óp het veld én een Anderlecht-waardige houding ernaast. Meneer Constant heeft mij ooit eens gezegd: 'Als mijn Geuze niet goed genoeg is, zal ik weliswaar zelfkritisch genoeg zijn, maar daarom ga ik het nog niet in de gazet zetten. Ik ga mijn eigen ruiten niet insmijten.' Wel, dat is waarmee René Weiler bezig is, Anderlecht perte totale rijden."


 



anderlecht-online forum