"Verschil tussen beide ploegen zal miniem zijn"

WOENSDAG, 20 MEI 2009, 17:23 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Wim De Coninck, analist en commentator bij Belgacom TV, voorspelt morgen een gesloten eerste testwedstrijd. "De vrees voor een gesloten en tactische match is terecht", zegt De Conick aan Sporza.


"Eerst thuis spelen is voor Anderlecht een psychologisch nadeel. Vooral omdat de beslissing zal vallen in de hel van Sclessin. Anderlecht zal wellicht tevreden zijn met een kleine overwinning", denkt De Coninck. "De nul houden in zo'n thuiswedstrijd is heilig en beide ploegen zullen hun kansen voor de terugwedstrijd gaaf willen houden."

Wim De Coninck heeft geen favoriet voor de titel. "Het verschil tussen beide ploegen zal weer klein zijn", zegt hij."Ik kan niemand naar voren schuiven. Het zou me niet verbazen als we nu nog verlengingen en strafschoppen krijgen. Na deze thriller mag het wel op een climax eindigen. Als ik dan toch één favoriet moet noemen, dan kies ik uiteindelijk voor Anderlecht."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.