Deschacht: "Het was gewoon een gemiste penalty"

MAANDAG, 18 MEI 2009, 18:50 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Twee dagen na de ontgoocheling over de gemiste penalty van Ruiz lijken de gemoederen te bedaren. "Er is veel over geschreven, maar ik heb het nu verwerkt", zegt Olivier Deschacht aan Sporza.


Deschacht neemt Ruiz alvast niets kwalijk. "Het was gewoon een gemiste penalty en wie ben ik om kritiek te geven op een speler die twee keer zo goed kan spelen als ik", zegt de linksachter.

"Het was misschien beter geweest als die penalty er niet geweest was. Dan was er geen commotie en geen ontgoocheling. Als we naast de titel grijpen, is het niet door de fout van Ruiz."

Ook Mbark Boussoufa heeft de ontgoocheling intussen doorgespoeld. "De allergrootsten missen penalty's", weet de kersverse Profvoetballer van het Jaar. "Het is gewoon een gemiste penalty. Voor ons was het eentje die gemist werd op het slechte moment. Maar we zijn daar nu overheen. Alleen donderdag telt nu."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.