Standard boos op Ariël Jacobs

MAANDAG, 18 MEI 2009, 09:58 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Bij Standard reageert men boos op de uitspraken van Ariël Jacobs. De trainer van Anderlecht verklaarde voor de tv-camera's van RTBF "veel bedenkingen" te hebben bij de gemiste strafschop van Ruiz.


"Ik vind het erg dat een trainer met zijn kwaliteiten zo'n verdachtmakingen voedt", zegt Standard-directeur Pierre François in Het Laatste Nieuws. "Ik zal duidelijk zijn: het is het goed recht van Herman Van Holsbeeck als hij zegt dat Ruiz een interessante speler is voor Anderlecht maar Standard van zijn kant heeft dat nóóit gezegd."

"Alleen toen een journalist met Dominique D'Onofrio een maand geleden over Ruiz sprak, gaf hij aan dat zijn profiel bij Standard paste. Maar er is geen contract getekend met Ruiz en hij staat ook niet op het punt om te tekenen."

François vindt de uitspraken van Jacobs onverantwoord. "Hij steekt het vuur aan de lont, want de supporters geloven dat zijn woorden waarheid zijn. Het zou toch vreselijk zijn als de supporters nu zaken gaan roepen als 'vendu'?"

"Als het deel uitmaakt van een psychospelletje voor de testmatchen, dan lijkt het me niet echt geslaagd. Meneer D'Onofrio en ik storen ons echt aan zijn uitspraken."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.