Jacobs: "Situatie nu dezelfde als vorige week"

VRIJDAG, 15 MEI 2009, 22:14 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht speelt morgen tegen Racing Genk wellicht de belangrijkste match van het seizoen. "Ik heb de laatste weken altijd gezegd dat iedere wedstrijd een finale was", aldus trainer Ariël Jacobs op rsca.be.


"Uiteindelijk is de situatie nu dezelfde als vorige week. We proberen deze match dan ook op een gewone manier voor te bereiden. Dit is een wedstrijd waar drie punten op het spel staan en Anderlecht gaat altijd voor de zege."

Als de titelstrijd zaterdag onbeslist blijft dan volgen er testmatchen. "Ik heb nog altijd geen glazen bol en als ik nu al over testmatchen spreek, wat heb ik volgende week dan nog te zeggen?", glimlachte Jacobs op de persconferentie.

"Ik denk dat het normaal is dat ik hoop dat het zaterdag zal beslist worden. Uiteindelijk duurt een competitie 34 speeldagen en na die 34 matchen zou de kampioen dan ook gekend moeten zijn", vindt Jacobs die met Anderlecht zijn eerste landstitel in de wacht kan slepen. "Geloof me, ik ben daar echt niet mee bezig. Ik ben enkel een werknemer van Sporting Anderlecht. Als we de titel winnen, dan wordt het de titel van de hele club."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.