Tielemans: "Ik ben klaar voor Standard"

VRIJDAG, 30 SEPTEMBER 2016, 17:32 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Youri Tielemans maakte zijn rentree tegen Saint-Etienne na een zware enkelverstuiking. Hij trapte koelbloedig de penalty binnen en opende zo de score voor Anderlecht tegen Saint-Etienne. 

"Zoals altijd heb ik mijn verantwoordelijkheid genomen", zegt de middenvelder, "Ik sta op de lijst en als ik mij goed voel dan neem ik mijn verantwoordelijkheden. Het gefluit van het publiek was oorverdovend, maar als ik moet trappen, luister ik daar niet naar."

"Ik ben heel tevreden van mijn wedstrijd maar in het begin heb ik mij toch moeten aanpassen aan het tempo. Gedurende twee weken heb ik mij fysiek niet kunnen voorbereiden omdat ik een gezwollen enkel had. Maar naarmate de wedstrijd evolueerde voelde ik mij meer en meer beter in mijn vel. Het is waar dat het een klein mirakel is dat ik al opnieuw kan spelen. Maar het weekend na mijn blessure heb ik opgemerkt dat mijn enkel altijd maar beter werd en heb ik bij mezelf gedacht dat ik misschien vroeger kon terugkomen. Ik heb niets gevoeld aan mijn enkel, ik ben dus klaar om zondag tegen Standard te spelen", bevestigd Tielemans. 

"Ik heb tegen Davy gezegd dat hij al veel punten voor ons gepakt heeft. Dat hij zich dit niet mag blijven aantrekken. Dit zijn nu eenmaal dingen die gebeuren".





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.