"Anderlecht wordt weer kampioen!"

DONDERDAG, 5 AUGUSTUS 2004, 15:38 - D.A.B.
Anderlecht-Online No Image Found

Aimé Anthuenis, Walter Meeuws en Rik Coppens weten het al: Anderlecht wordt opnieuw kampioen. Dit wordt volgens hen de top 5: Anderlecht, Brugge, RC Genk, AA Gent en Standard.


Anthuenis: "Anderlecht wordt losweg kampioen. Bij Club Brugge mis ik actie en snelheid aan de buitenkant. Iemand als Aruna, Mpenza of Dosunmu."

Rik Coppens: "Normaliter is het Anderlecht, want het is technisch beter. Al weet je maar nooit met die Balaban bij Brugge. Over Kompany kan ik zeggen dat hij beter nog wat bij Anderlecht blijft, om te rijpen."

Meeuws: "Anderlecht heeft veel meer talent. Bij Brugge is Ceh de opvallendste speler. Hij kan een match openbreken."

De drie heren waren het verder wel eens over het feit dat Anderlecht met een 'voorsprong' begint.

"Meer talent, meer automatismen en een groter budget. Alleen is bij Club de honger groter. Maar als Anderlecht zich scherp kan houden, lijkt een 28e landstitel zeker haalbaar. Bovendien staan bij Anderlecht meerdere jonge alternatieven (Junior, Traoré, Vanden Borre, De Man, Legear, Gerk) klaar om de fakkel over te nemen."

Over de coaches: "Gelijkspel op de bank. Broos beschikt misschien over net iets meer ervaring in België, maar lijkt soms een twijfelaar."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.