Weiler: "Ik reken nooit"

DONDERDAG, 29 SEPTEMBER 2016, 11:47 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS René Weiler stond de pers te woord naar aanleiding van de wedstrijd tegen Saint-Etienne. Daarvoor nam hij even de tijd om terug te blikken op de wedstrijd tegen Westerlo. "Ik hoop echt dat we lessen getrokken hebben uit die wedstrijd, het was een grote ontgoocheling."

"Ondanks het feit dat zondag een enorme ontgoocheling was ligt dat nu achter ons. We moeten ons nu focussen op ons volgende doel. Wat geweest is kan je toch niet meer veranderen", gaat de coach verder.

Saint-Etienne

Anderlecht zal geen gemakkelijke klant hebben aan Saint-Etienne en dat beseft ook de coach.
"Ze spelen heel constant en verliezen niet veel wedstrijden. De trainer werkt al sinds 2009 bij de club dus er is heel veel stabiliteit in de ploeg. Ze zijn dan ook heel moeilijk te verslaan in de Ligue 1. Hier komen winnen zal niet evident zijn. Ondanks hun vele geblesseerden hebben ze nog veel capabele spelers om de blessures op te vangen."

"We komen  om te winnen, zo simpel is het. Mijn aandeel daarin is om de ploeg zo goed mogelijk voor te bereiden. We zullen dan ook alles geven om te winnen tegen Saint-Etienne. Hoeveel ik punten ik vooropstel? Ik reken nooit.", belsuit de T1.

 





anderlecht-online forum