Spajic: "Nederlaag tegen Westerlo kan goed zijn"

WOENSDAG, 28 SEPTEMBER 2016, 08:02 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Voor de meesten onder ons is Saint-Étienne een onbekende ploeg, maar niet voor Uros Spajic. Met Toulouse speelde hij de voorbije jaren vier keer tegen hen. "En ik verloor nooit", zo lacht hij. 

Als geen ander kan Spajic inschatten wat Anderlecht morgen te wachten staat. "Saint-Étienne is fysiek sterk en speelt compact. Ze zijn moeilijk om tegen te spelen. Jongens als Beric, Tannane, Veretout, Hamouma of Roux kunnen aanvallend het verschil maken. Er zijn nu wel wat blessures, maar Saint-Étienne blijft een stevig team", aldus Spajic.

Met Toulouse ging Spajic twee keer winnen in het Stade Geoffroy-Guichard. Ook voor Anderlecht ziet hij mogelijkheden. "Saint-Étienne wisselt goede wedstrijden af met slechte. Als het na een kwartier spelen niet loopt, kan hun publiek beginnen morgen. Ze zijn erg kritisch. Het komt er dus op aan de eerste vijftien, twintig minuten goed door te komen."

Westerlo

Na de nederlaag van zondag verwacht iedereen morgen een reactie van Anderlecht. "Misschien was het wel een goede zaak dat we verloren. We hebben ingezien dat we iedere tegenstander moeten respecteren, ook al hebben we zo veel talent in onze groep. Het is beter om nu te verliezen dan in de Europa League of de play-offs."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.