Boussoufa: "Ik voel me goed bij Anderlecht"

WOENSDAG, 13 MEI 2009, 10:22 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Mbark Boussoufa veroverde maandag zijn eerste prijs van het seizoen. De Marokkaan won voor de tweede keer in zijn carrière de Ebbenhouten Schoen. "Ik zal een grotere vitrinekast moeten kopen", grapt Boussoufa.


"Het was speciaal omdat Drogba mij de trofee overhandigde, maar ik zie hem vooral als een collega waarvoor ik veel respect heb. Ik had niet het waw-gevoel dat ik als kind zou gehad hebben als ik tegenover zo'n ster stond", vertelt Boussoufa in HNB.

Aan een transfer denkt Boussoufa nog niet. "Ik voel me goed bij Anderlecht. Je speelt hier elk jaar voor de titel en voor Europees voetbal, daarmee boek je vooruitgang. Om nog meer progressie te maken, wil ik nu absoluut kampioen worden."

Volgens velen heeft Standard meer kwaliteit dan Anderlecht. "Ik hoor dat verhaal al van in het begin van het seizoen. Wellicht heeft het te maken met het feit dat Standard Europees sterk presteerde, terwijl wij er in het begin al uitgingen tegen BATE Borisov. Maar in de competitie heb ik geen verschil gezien tussen Standard en ons", aldus Boussoufa.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.