Weiler: "We verdienden niet beter"

MAANDAG, 26 SEPTEMBER 2016, 10:55 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS De woede stond op gezicht te lezen van René Weiler na afloop van de wedstrijd tegen Westerlo. En we kunnen hem geen ongelijk geven. De prestatie van paars-wit was beneden alle niveau. "Ik heb vanalles geprobeerd", gaf de coach toe, "Maar niets werkte."

"Na de rust heb ik het systeem omgegooid en dan toch nog eens. Maar helaas, niets helpte, ik mocht het systeem nog tien keer veranderen, maar als de spelers niet meewillen, dan helpt niets", zucht de coach.

"We verdienden niet beter. Het ontbrak ons aan gewicht in de acties. Akkoord, Westerlo stond bijzonder laag, maar waarom bleven mijn verdedigers dan zo hangen? We konden nooit echt druk zetten op hun defensie. En ik viseer niet één iemand, iedereen ging in de fout. Het is simpel, we zijn nooit echt in ons spel gekomen", was Weiler eerlijk. 

Weiler bleef op elk moment van de wedstrijd voor de aanval kiezen: "Ik wilde dan ook winnen. En dan gebeurt er dit, na al het goede werk van de voorbije weken. Niemand kan en mag tevreden zijn na deze prestatie."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.