"Iedereen applaudisseerde, dat deed mij iets"

MAANDAG, 26 SEPTEMBER 2016, 00:29 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Uitgerekend Anderlecht-huurling bij Westerlo Michaël Heylen zorgde voor de openingstreffer. Hij zette zijn ploeg meteen op weg naar winst. Scoren tegen "zijn" Anderlecht, het gaf een dubbel gevoel aan Heylen, maar is wel tervreden met de drie gouden punten voor zijn ploeg. 

 "Ik had Davy Roef een tijdje geleden nog gewaarschuwd dat ik zou scoren als ik tegen hem zou spelen en dat is vandaag ook gebeurd", zegt Heylen, "Maar wij komen heel goed overeen hoor, hij heeft mij ook gefeliciteerd met mijn goal."

"Het doet wel iets hier komen scoren, ik had toch wel dubbele gevoelens. Anderlecht is de club van mijn hart, ik ben hier opgegroeid. Ik heb dan ook niet gejuichd uit respect, maar toch, het is een fantastisch gevoel om hier te scoren. Iedereen applaudisseerde bij mijn doelpunt, dat deed mij wel iets", aldus Heylen die na de wedstrijd ook de tijd nam om het Anderlecht-publiek te gaan groeten. 

 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.