Steegen: "De club blijft achter Olivier staan"

ZATERDAG, 24 SEPTEMBER 2016, 13:11 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Er loopt een onderzoek naar Olivier Deschacht over gokken op wedstrijden waar hij zelf in meespeelde. Persverantwoordelijke David Steegen bevestigd aan VTM-nieuws dat Anderlecht op de hoogte is van het onderzoek en achter Olivier Deschacht blijft staan, althans zolang hij onschuldig is.

"Olivier heeft de club meteen op de hoogte gebracht van het onderzoek. Hij heeft ons onmiddellijk verzekerd dat hij er niets mee te maken heeft", zegt Steegen, "Dit is natuurlijk een vervelende situatie zowel voor ons als voor Olivier, maar wij blijven achter hem staan."

Verder wil Anderlecht geen commentaar geven op het hele onderzoek, dat laat het ook duidelijk blijken op hun officiële clubwebsite waar volgend statement staaat te lezen:

"De directie van RSC Anderlecht werd in de loop van vorige week op de hoogte gesteld doorOlivier Deschacht zelf dat er een strafonderzoek tegen hem loopt. Tijdens dat onderhoud heeft de speler de feiten ontkend. De club heeft nota genomen van de versie van de speler en wacht de afloop van het strafonderzoek af. De club zal geen commentaar geven over de zaak zolang het onderzoek loopt."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.