“Heimelijk hoop ik op een stunt”

WOENSDAG, 21 SEPTEMBER 2016, 09:20 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Naast Nathan de Medina speelt er nog een jeugdproduct van Anderlecht bij OH Leuven. Jonathan Kindermans speelde tot twee jaar geleden voor paars-wit en is de zoon van jeugdcoördinator Jean Kindermans.

"Ik was altijd al supporter van Anderlecht", vertelt Kindermans, die Neerpede in 2014 verliet voor de Nederlandse tweede klasse en sinds deze zomer bij OHL speelt. "Als jeugdspeler speelde ik ooit twintig minuten in het Constant Vanden Stock-stadion, in de NextGen Series tegen Tottenham. Ik hoop er nu extra minuten aan toe te voegen."

Gelooft OHL in een stunt? "Veel illusies koesteren we niet, maar we beseffen dat er in de beker veel kan. In de vorige ronde raakten we met moeite voorbij Rebecq, dat drie klasses lager speelt. Als laatste in 1B zijn we op papier kansloos tegen de tweede in 1A. Maar in de beker zijn er altijd verrassingen en heimelijk hoop ik dat wij daarvoor zullen zorgen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.