Overzicht verhuurde spelers: sterke Trezeguet

MAANDAG, 19 SEPTEMBER 2016, 09:59 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Van alle verhuurde spelers liet Trezeguet zich het meeste opmerken. Hij boekte met Moeskroen een belangrijke zege, scoorde en liet bij momenten flitsen van zijn klasse zien.

Trezeguet: De Egyptenaar scoorde zijn eerste doelpunt voor Moeskroen. Vanop de linkerflank sneed hij naar binnen en hij trapte de bal in de verste hoek. Trezeguet liet bij momenten flitsen van zijn klasse zien. Moeskroen won met 1-3 van Westerlo.

Michaël Heylen:De centrale verdediger speelde de volledige wedstrijd tegen Moeskroen.

Hervé Matthys:De nieuwe coach Jacky Mathijssen had voor hem geen plaats in de wedstrijdkern.

Anthony Vanden Borre:Voor de derde keer op rij speelde Montpellier 1-1 gelijk. Ditmaal was Nice de tegenstander. Vanden Borre speelde de hele partij. Kort na de pauze was hij betrokken bij een reuzenkans voor Montpellier.

Aaron Leya Iseka:De jonge aanvaller begon tegen Lyon in de basis, maar speelde geen goede wedstrijd. De Zuid-Franse krant Le Phoceen gaf hem een 3,5/10 en in een poll op de website van L'Équipe kozen 33 procent van de stemmers hem tot slechtste speler op het veld. Leya Iseka werd na 59 minuten dan ook vervangen. De wedstrijd eindigde op 0-0.

Dodi Lukebakio Ngandoli:Geen Lukebakio op het scheidsrechtersblad bij Toulouse, dat met 2-1 won van Guingamp.

Fabrice N'Sakala: De verdediger boekte met Alanyaspor een mooie overwinning tegen Trabzonspor. 3-0 werd het en N'Sakala speelde de hele partij.

Nathan de Medina: Ook dit weekend kwam De Medina niet van de bank bij OH Leuven. Hij zag hoe zijn maats 1-1 gelijk speelden tegen Antwerp.

Sebastian De Maio: Ook in zijn vierde competitiewedstrijd bij Fiorentina kwam De Maio niet van de bank. Fiorentina versloeg AS Roma met 1-0. Donderdag in de Europa League moest hij ook 90 minuten toekijken.

Rafael Galhardo:Tegen Sao Paule bleef Galhardo de hele wedstrijd op de bank. Zijn club Paranaense won met 1-0.

Orel Mangala: Hij kwam dit weekend niet in actie bij de U19 van Dortmund.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.