"Spelers liggen niet wakker van die 15 miljoen"

ZATERDAG, 9 MEI 2009, 11:45 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Op de persconferentie gisteren werd er gevraagd of Ariël Jacobs titelstress ervaart. "Natuurlijk is er extra druk", antwoordde de coach. "Maar stress is momenteel ook niet slecht."


"Soms wou ik dat er wat meer stress was geweest toen we enkele maanden geleden met 4-0 verloren bij Zulte Waregem. Toen zaten we te veel in het andere uiterste."

"Of Standard even veel last heeft van titeldruk? In Luik is de situatie nu net hetzelfde", zei Jacobs. "In de media worden clubs en spelers tegen elkaar uitgespeeld. Dat is normaal. De Standard-spelers hebben daarop beslist om niet meer met de pers te praten. Dat is hun keuze. Bij Anderlecht proberen we gewoon te doen."

Ook het rechtstreekse ticket voor de Champions League en de daaraan verbonden 15 miljoen euro kan tot extra druk leiden. "Vanuit het bestuur ervaren noch ik, noch de spelersgroep druk wegens die extra inkomsten", besloot Jacobs. "Spelers liggen ook totaal niet wakker van die 15 miljoen. Zij zijn alleen maar bezig met hun eigen seizoen, carrière en palmares."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.