Vlcek: "Zal de Anderlecht-supporters nooit vergeten"

VRIJDAG, 8 MEI 2009, 12:17 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Deze zomer keert Stanislav Vlcek na anderhalf jaar in het Astridpark weer terug naar Slavia Praag. "Wat ook gebeurt, de balans van mijn periode bij Anderlecht blijft uitzonderlijk", aldus de spits.


"Na de fiasco die ik had meegemaakt bij Dinamo Moskou toen ik 29 was, dacht ik niet nog de kans te krijgen in het buitenland te voetballen. Anderlecht heeft me die kans wel gegeven en dankzij Anderlecht heb ik ook de kans gehad om deel te nemen aan het EK 2008. Ik heb van niks spijt, enkel van het feit dat ik niet eerder naar Anderlecht ben gekomen."

Veel kwam Vlcek echter niet aan spelen toe. "We zijn met vier voor dezelfde plaats met mij, Legear, Chatelle en Suarez. Maar ook al ben ik 33, ik heb nog altijd zin om te spelen", zegt de Tsjech in Sudpresse. "Dit seizoen laat me dus een beetje op mijn honger zitten. Ik geef toe dat de situatie me ertoe heeft aangezet om de beste oplossing te kiezen: terugkeren naar Slavia."

Ondanks het feit dat hij weinig speelde, klaagde Vlcek nooit in de media. "Dat is niet mijn stijl. Ik zal nooit een ploegmaat of een trainer aanvallen. Misschien ben ik te vriendelijk, maar ik zal op mijn 33ste ook niet meer veranderen", weet hij. "Zeg de supporters dat ik hen nooit zal vergeten. Ze zijn fantastisch geweest met mij. Ook in de slechte dagen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.