Harbaoui: "We hebben nog veel werk voor de boeg"

MAANDAG, 12 SEPTEMBER 2016, 11:25 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Hamdi Harbaoui stond na de wedstrijd tegen Charleroi, RSCA TVte woord. Harbaoui mocht twintig minuten voor tijd invallen voor Teodorzyck en miste ei zo na een doelpunt. Maar de Tunesiër maakt zich geen zorgen: "De doelpunten komen wel ".

"Het was geen gemakkelijke wedstrijd, we hebben de overwinning pas kunnen opeisen in de tweede helft. We scoorden toen de ene goal na de andere, het was een heel mooie reactie van de ploeg. We genieten van deze overwinning maar we moeten ook realistisch blijven. er is nog veel werk voor de boeg", is Harbaoui eerlijk.

De Tunesiër stond heel dicht bij een doelpunt, maar schoot naast: "Ik weet dat ik nog niet 100% ben, het is dan ook meer dan een maand geleden dat ik nog een hele of een officiële wedstrijd heb gespeeld. Ik blijf hard werken op training en als ik mijn kans krijg dan zal ik die grijpen. En de goals zullen volgen, daar ben ik zeker van."

"Ik heb hier al gespeeld, tegen Anderlecht met Lokeren, ik had toen al veel bewondering voor de sfeer en nu speel ik hier. De sfeer is geweldig en de supporters zijn fantastisch, ze moedigen ons een hele wedstrijd aan. We hadden eerlijk gezegd moeilijke momenten tijdens de wedstrijd maar de supporters bleven ons pushen. Ik hoop dat ze dat blijven doen een heel seizoen lang", besluit de Tunesiër.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.