Spajic: "Plezier beleefd aan mijn debuut"

MAANDAG, 12 SEPTEMBER 2016, 09:34 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Debuteren bij je nieuwe ploeg en meteen op een positie waar je nog nooit eerder gespeeld hebt, het overkwam Uros Spajic gisteren. En hij deed het helemaal niet slecht. Ook coach Weiler was tevreden over de prestatie van Spajic: "Hij heeft offensief goed zijn best gedaan en ik ben blij voor hem want het was geen cadeau om zo te starten."

"Het was voor mij de allereerste keer dat ik als rechtsachter speelde", aldus de centrale verdediger. "Zelfs bij de jeugd heb ik nog nooit op die positie gespeeld. Ik heb toch plezier beleefd aan mijn debuut. En ik hoop elke match beter te doen. Het is waar, ik ben gekomen als centrale verdediger, maar meer ga ik daar niet over zeggen"

Bij Toulouse was Spajic vooral bankzitter, een periode waar de verdediger liever niet aan terugdenkt: "Over die periode bij Toulouse wil ik niet te veel praten. Ik heb de knop omgedraaid. Ik ben nu hier en wil hier winnen ik ben dan ook heel blij dat we gewonnen hebben."





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.