EL: Qabala tankt vertouwen voor donderdag

MAANDAG, 12 SEPTEMBER 2016, 09:08 - emjomi

WEDSTRIJDEN - ANDERE FK Qabala, de tegenstander van Anderlecht volgende donderdag in de Europa League, reist vol vertrouwen af naar Brussel. Het versloeg in de Azerbeidzjaanse competitie Neftchi Baku met 0-8. Saint-Étienne speelde knap gelijk tegen PSG 1-1. Ook Mainz speelde gelijk: 4-4 tegen Hoffenheim.

Tegen Netchi stond Qabala aan de rust al 0-5 voor. Voor Qabala scoorde de Fransman Bagaliy Dabo drie keer. Ruslan Qurbanov maakte er twee, Vitali Vernidub en Filip Ozobic elk één. Het laatste doelpunt was een own-goal. Qabala staat nu derde met zeven punten uit drie duels. De andere ploegen hebben een wedstrijd meer gespeeld.

Opstelling: Bezotosny, Ricardinho (46' Ubbasov), Vernydyb, Stankovic, Sadiqov (46' Kbekveskiri), Mammadov, Ozobic, Mirzabeyov, Camalov, Qurbanov, Dabo (82' Franjic)

Mainz - Hoffenheim 4-4

Mainz liep uit tot 3-0 en 4-1, maar in de laatste twintig minuten scoorde Hoffenheidm nog drie keer. Mainz staat met 1 op 6 veertiende in de stand.

Doelpunten: De Blasis (1-0), De Blasis (2-0), Cordoba (3-0), Öztunali (4-1)

Opstelling: Lössl, Balogun Donati, Bell, Bussmann, Frei, Malli, Gbamin, Öztunali (73' Clemens), De Blasis (61' Brosecki), Cordoba (79' Onisowo)

PSG - Saint-Étienne 1-1

Via een strafschop kwam Saint-Étienne halverwege de tweede helft op achterstand, maar in blessuretijd maakte invaller Robert Beric gelijk. Na vier duels heeft Saint-Étienne vijf punten.

Doelpunt: 90+2' Berich (1-1)

Opstelling: Ruffier, Perrin, Théophile Catherine, Pogba, Malcuit, M'Bengue (62' Lacroix, Lemoine, Selnaes, Veretout (79' Veretout), Saivet (72' Hamouma), Roux