Vanden Stock: "Tubeke was een accidentje"

DINSDAG, 5 MEI 2009, 10:02 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Zondag verloor Anderlecht twee punten in Tubeke die hadden kunnen beslissen over de titel. "Het was een accidentje", zegt Roger Vanden Stock. "Maar we hebben alles nog in handen om kampioen te worden."


"Over de match van zondag kan ik niet tevreden zijn", vervolgt de voorzitter in Le Soir. "Hoe kan het dat we zo speelden na al die goeie matchen? Hadden we die match in Tubeke verloren, dan denk ik echt dat we de titel hadden mogen vergeten. Maar goed, Tubeke was een accidentje."

"Wasilewski heeft misschien wel de goal van het kampioenschap gemaakt. We zijn dus niet uitgeteld. En ik sta nog altijd liever in onze schoenen dan die van Standard."

Vanden Stock zat zondag in de tribune van Le Stade Leburton, maar plezant was het niet om nog een andere reden. "Zoals altijd zit ik tussen de fans. Ik werd de hele match uitgescholden. Ik begrijp dat eigenlijk niet. Tubeke is toch een sympathieke club met een sympathiek imago. En dan krijg je vanalles naar je hoofd geslingerd. Maar goed, we hebben ook slecht gespeeld."




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.