Tielemans scoort voor Belgische U21

ZATERDAG, 3 SEPTEMBER 2016, 10:39 - Garrincha

WEDSTRIJDEN De Belgische beloften hebben een EK-kwalificatiewedstrijd tegen Malta erg nipt met 2-3 gewonnen. Youri Tielemans opende al na drie minuten de score vanop de stip.

Halfweg de eerste helft liep België tot 0-2 uit, maar daarna begon het nonchalant te spelen en bijna werd dit afgestraft. Een kwartier voor tijd maakte Malta 1-2 en via een own-doelpunt van Michaël Heylen werd het na 84 minuten zelfs 2-2. Club Brugge-verdediger Bjorn Engels kon in de extra tijd de zege alsnog veiligstellen.

Tielemans en Heylen speelden net als Davy Roef de volledige partij. Oud-Anderlecht-spelers Dennis Praet (tijdens de rust) en Charly Musonda (na 70 minuten) werden vervangen.