Bruno: "Blij om terug thuis te zijn"

DINSDAG, 30 AUGUSTUS 2016, 20:53 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Massimo Bruno legde vandaag zijn medische testen af in het Engery Lab te Gent en zette nadien zijn handtekening onder een huurovereenkomst voor één seizoen. Anderlecht heeft ook een aankoopoptie bedongen, van hoeveel is onbekend. Tegenover RSCA TV laat Bruno weten dat hij "blij is om terug thuis te zijn."

"Ik ben héél gelukkig, ik voel mij hier thuis, dat is ook de reden dat ik naar hier ben gekomen. Anderlecht is ook de ploeg van mijn hart het was voor mij dan ook heel belangrijk om terug naar hier te kunnen komen. De supporters hebben mij altijd heel veel liefde gegeven in die twee jaar dat ik hier was. Ik hoop dat dat nog altijd zo zal zijn en ik zal hen in ruil goede prestaties leveren. Verder hoop ik een goed seizoen te kunnen beleven, samen met de supporters, want zij zijn heel belangrijk. Hoe dan ook, ik ben héél gelukkig want ik ben terug thuis", aldus Bruno. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.