Politieverslag geeft details vrij over arrestatie Boussoufa

MAANDAG, 27 APRIL 2009, 13:00 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Mbark Boussoufa werd gisteren door de Brussels politie opgepakt in een café bij een identiteitscontrole. Daags na het voorval blijkt uit het politierapport dat de inspecteurs volgens het boekje gehandeld hebben.


De tussenkomst kwam er na een anonieme tip al zou in het theehuis waar Boussoufa en zijn neef iets aan het drinken waren een drugshandel bezig zijn. De politie stuurde daarop verscheidene patrouilles. Toen de agenten binnenkwamen, vroegen zij iedereen om de handen op de tafels te leggen. "De enigen die dat niet deden, waren twee mannen die later de h. Mbark Boussoufa en zijn neef bleken te zijn", zegt het politierapport.

Daarop vroegen de agentende ideniteitspapieren van het tweetal en die hadden ze niet bij. "Zoals de procedure het eist moesten beide personen gefouilleerd worden, maar zij boden daarbij weerstand. Daarop werden zij geboeid naar het commissariaat gebracht. Daar bleek uit kredietkaarten dat een van de twee mannen Mbark Boussoufa was. Zijn neef legde uit dat hij het Frans niet goed machtig was. De h. Mbark Boussoufa heeft zich bij de inspecteurs verontschuldigd mocht hij hen door zijn reacties hebben gekrenkt", aldus nog het politieverslag. Wellicht zal het incident worden afgesloten met een voorstel tot minnelijke schikking.

Bron: Sportwereld



anderlecht-online forum